Ezt keresem jó áron – hogy használjuk ezt a temakört?
Zso
válasza erre:
19 napja
Hosszútávon mindkettő kellene majd szerintem. 👍
20 napja
Tag-ek? Az alapjan keresni is lehetne.

Zso
válasza erre:
20 napja
No, hát ahol néztem (HotUKDeals, ozBargain, stb.) külön topik játszik a segítségkérős résznél. Ideális esetben topiknyitás előtt azért kibökheti a rendszer, ha lát hasonló topikot és akkor nem kell újat nyitni, de külön topikok vannak mindenhol. Az Általánosban viszont el tudok képzelni beszélgetős Hajsütővasak topikot - erre lehet hivatkozni a kérdéseknél is esetleg.

PHt azért nem érzem etalonnak, mert ott máson van a hangsúly. Itt minden az akciók/ajánlatok/termékek köré épül, ott meg nagyon más a koncepció. Én tehát ezt az 1 személyes probléma/segítségkérés/topik struktúrát helyezném előtérbe egy általánosban helyt kapó témával egyetemben, amiben lehet róla beszélgetni, kérdezgetni.

Hogy mennyire fog működni?! A jó ég tudja. Azt se tudom ezt hogyan kellene deklarálnom rendesen.
👍
2
👍
válasza erre:
21 napja
Köszönöm a választ, jó tervezést!
🙏
1
🙏
Zso
válasza erre:
21 napja
Alapvetően nem tűnik rossz ötletnek, de 
  1. Nehéz ügy, mert a kategóriák nem jók. Néha 2-be is sorolható, van aki valamit ebbe tenne, van aki abba, nehéz lenne megtalálni.
  2. Másrészről 2 szintesre terveztem a fórumot: az első szint a fórum (amiből most 4 különböző van), második pedig a topikok. Jó lenne, ha ebbe a rendszerbe sikerülne valahogy beletuszakolni mindent.
Meg aztán jó kérdés, hogy ha xy most keres valamit, akkor releváns lesz -e később, vagy nyugodtan lehet új topikot nyitnia annak, aki újra hajsütővasat keres. Lehet pl. más kritiériumok mentén teszi azt. Bevezethetnénk kérdés-válasz típusú topikot is, ahol meg lehetne jelölni, hogy melyik hozzászólás tartalmazza a választ és a topiknál jelezve is lenne, hogy az adott probléma megoldódott (vagy mondjuk 30 nap után archiválásra kerülne). Nekem inkább ilyen irány fogalmazódott meg a fejemben mintsem a Prohardveres setup. Persze lehet, hogy ettől egy hajsütővasas topik is elférne valahol ... nem tudom még. Nagyon képlékeny a fejemben minden, elnézést. Ez valamelyest jó is, de ahogy látjátok meg van a hátulütője is. Most egy picit elszégyelltem magam, hogy erre nem gondoltam, az fix. :)

Azt is el tudom képzelni, hogy fél-1 év után az összegyűlt tapasztalatok alapján húzunk majd együtt egy irányt. Melós lesz nekem újrarendezni a dolgokat, lesz valószínű ami el is veszik, de korrekt eredményt hozhat.
De az is lehet hétvégén átnézek pár hasonló oldalt, hogy hogy megy ott és abból kiokoskodom valamit. Alszok rá!
🙏
1
🙏
válasza erre:
21 napja
Nem lehetnének olyan kategóriák mint akciók beküldésekor? Azokon belül lehet egy-egy adott termékről érdeklődni, információkat cserélni.
Zso
válasza erre:
21 napja
Igen, kell majd valami kereső/szűrő funkció is, biztosan, de az ömlesztett iránnyal szerintem alapvetően lehetetlenítenénk el a keresés lehetőségét is. Ez a topik arra tökéletes lehet amúgy, hogy érveljünk mindkét irány mellett. Abszolút meggyőzhető vagyok bármiről is.

Szerk: Tényleg örülnék véleményeknek, érvek ütköztetésének. A döntés felelőssége az enyém lesz, nem is fog mindenkinek megfelelni, de a végső cél az lenne, hogy NEKÜNK legyen jó (ne nekem). Fontos amúgy azt is megjegyezni, hogy a döntéseket időnként felülbírálhatjuk, tehát bár lesz súlya annak ami kialakul, de nem lesz kőbe vésve.
Utoljára módosítva: 21 napja
👍
1
👍
válasza erre:
21 napja
Hú akkor lesz miből válogatni.
Zso
válasza erre:
21 napja
Itt én szívesebben látnék egyedi témákat. Tehát ha valaki épp jó áron hajsütővasat keres, akkor annak legyen egy külön topikja.

Mivel még nem tudom zárni a topikokat, ezért ezt se zárom :D, de szerintem úgy átltáthatóbb lesz minden. Az ötletet és a topik nyitását azért köszönöm!
Utoljára módosítva: 21 napja
👍
1
👍
21 napja
Ez hiánypótló én biztosan ki fogom használni.

A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.