Ezt keresem jó áron – hogy használjuk ezt a temakört?
m4sy2p
egy hónapja

Kedves Fórumtársak!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Kifejezetten szőlő ízű Pin Pop nyalókát keresek nagyobb tételben.

Az Allegrón találtam belőle vegyes gyümölcsös csomagot, de abban rengeteg olyan íz is van, amire nincs szükségem. Nekem egy kislány ballagására kellene legalább 70 darab, de kizárólag a szőlős verzió.

Ha esetleg láttatok valahol hazai webáruházban, nagykerben, vagy olyan helyen, ahonnan lehet csak ezt az egy ízt rendelni (akár teljes gyűjtődobozzal is), kérlek, osszátok meg velem!

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Zso
válasza erre:
10 hónapja
Hosszútávon mindkettő kellene majd szerintem. 👍
10 hónapja
Tag-ek? Az alapjan keresni is lehetne.

Zso
válasza erre:
10 hónapja
No, hát ahol néztem (HotUKDeals, ozBargain, stb.) külön topik játszik a segítségkérős résznél. Ideális esetben topiknyitás előtt azért kibökheti a rendszer, ha lát hasonló topikot és akkor nem kell újat nyitni, de külön topikok vannak mindenhol. Az Általánosban viszont el tudok képzelni beszélgetős Hajsütővasak topikot - erre lehet hivatkozni a kérdéseknél is esetleg.

PHt azért nem érzem etalonnak, mert ott máson van a hangsúly. Itt minden az akciók/ajánlatok/termékek köré épül, ott meg nagyon más a koncepció. Én tehát ezt az 1 személyes probléma/segítségkérés/topik struktúrát helyezném előtérbe egy általánosban helyt kapó témával egyetemben, amiben lehet róla beszélgetni, kérdezgetni.

Hogy mennyire fog működni?! A jó ég tudja. Azt se tudom ezt hogyan kellene deklarálnom rendesen.
👍
2
👍
válasza erre:
10 hónapja
Köszönöm a választ, jó tervezést!
🙏
1
🙏
Zso
válasza erre:
10 hónapja
Alapvetően nem tűnik rossz ötletnek, de 
  1. Nehéz ügy, mert a kategóriák nem jók. Néha 2-be is sorolható, van aki valamit ebbe tenne, van aki abba, nehéz lenne megtalálni.
  2. Másrészről 2 szintesre terveztem a fórumot: az első szint a fórum (amiből most 4 különböző van), második pedig a topikok. Jó lenne, ha ebbe a rendszerbe sikerülne valahogy beletuszakolni mindent.
Meg aztán jó kérdés, hogy ha xy most keres valamit, akkor releváns lesz -e később, vagy nyugodtan lehet új topikot nyitnia annak, aki újra hajsütővasat keres. Lehet pl. más kritiériumok mentén teszi azt. Bevezethetnénk kérdés-válasz típusú topikot is, ahol meg lehetne jelölni, hogy melyik hozzászólás tartalmazza a választ és a topiknál jelezve is lenne, hogy az adott probléma megoldódott (vagy mondjuk 30 nap után archiválásra kerülne). Nekem inkább ilyen irány fogalmazódott meg a fejemben mintsem a Prohardveres setup. Persze lehet, hogy ettől egy hajsütővasas topik is elférne valahol ... nem tudom még. Nagyon képlékeny a fejemben minden, elnézést. Ez valamelyest jó is, de ahogy látjátok meg van a hátulütője is. Most egy picit elszégyelltem magam, hogy erre nem gondoltam, az fix. :)

Azt is el tudom képzelni, hogy fél-1 év után az összegyűlt tapasztalatok alapján húzunk majd együtt egy irányt. Melós lesz nekem újrarendezni a dolgokat, lesz valószínű ami el is veszik, de korrekt eredményt hozhat.
De az is lehet hétvégén átnézek pár hasonló oldalt, hogy hogy megy ott és abból kiokoskodom valamit. Alszok rá!
🙏
1
🙏
válasza erre:
10 hónapja
Nem lehetnének olyan kategóriák mint akciók beküldésekor? Azokon belül lehet egy-egy adott termékről érdeklődni, információkat cserélni.
Zso
válasza erre:
10 hónapja
Igen, kell majd valami kereső/szűrő funkció is, biztosan, de az ömlesztett iránnyal szerintem alapvetően lehetetlenítenénk el a keresés lehetőségét is. Ez a topik arra tökéletes lehet amúgy, hogy érveljünk mindkét irány mellett. Abszolút meggyőzhető vagyok bármiről is.

Szerk: Tényleg örülnék véleményeknek, érvek ütköztetésének. A döntés felelőssége az enyém lesz, nem is fog mindenkinek megfelelni, de a végső cél az lenne, hogy NEKÜNK legyen jó (ne nekem). Fontos amúgy azt is megjegyezni, hogy a döntéseket időnként felülbírálhatjuk, tehát bár lesz súlya annak ami kialakul, de nem lesz kőbe vésve.
Utoljára módosítva: 10 hónapja
👍
1
👍
válasza erre:
10 hónapja
Hú akkor lesz miből válogatni.
Zso
válasza erre:
10 hónapja
Itt én szívesebben látnék egyedi témákat. Tehát ha valaki épp jó áron hajsütővasat keres, akkor annak legyen egy külön topikja.

Mivel még nem tudom zárni a topikokat, ezért ezt se zárom :D, de szerintem úgy átltáthatóbb lesz minden. Az ötletet és a topik nyitását azért köszönöm!
Utoljára módosítva: 10 hónapja
👍
1
👍
10 hónapja
Ez hiánypótló én biztosan ki fogom használni.

A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.