Boxer alsó ajánlások
válasza erre:
5 órája
Köszönöm az ajánlást! Valóban kényelmes és ár érték arányban kiváló!
válasza erre:
10 napja
Na ezt megnézem milyen, köszönöm.
10 napja
Én nemrég vásároltam About Youról ,kicsit “drágább” Tommy Hilfiger “Essential” boxeralsót. 3 packos kivitel volt 16.490 ról 9.890 re akciózva. Esküvőre kellett hogy mégis ne a legszakadtabban vegyem el a feleségem. De jobban jártam volna.

Ugyan a korca belül nagyon puha volt és nem szúrt sehol,viszont folyamatosan lecsúszott rólam.Mástól is hallottam már hogy nem jó a minősége attól mert drágább.

A legtöbb boxerem amivel meg is vagyok elégedve, és nap mint nap hordom őket az a Lidlben kapható parkside,livergy márkás.
👍
2
👍
🙏
1
🙏
12 napja
2021 februárjában vásároltam Amazon.de-ről egy 6-os pakk Lower East márkájú, laza boxercsomagot. 
2-3 még ma is meg van belőle, és használható állapotúak.
Edit: akkor kb 20 EUR volt, most 35 EUR-ért megy.
Amúgy tesóm amikor hazalátogat USA-bol, akkor szoktam hasonló kinézetű Hanes boxereket kérni tőle XD 
Utoljára módosítva: 12 napja
👍
1
👍
Zso
válasza erre:
13 napja
Szia!

Nem tudom mit jelent a "jó minőség". Én mostanában licenszelteket vettem a Sinsaytől, Cropptól és a Mihot-tól.  (40+ is örömmel tölt tusolás után egy Tazmániás boxert magamra húzni...) 
Anyagra nem rossz egyik sem, akciósan az első kettő igazán jó áron volt. A Mohitos akciósan is picit drágább volt, de az színben maradt is x mosás után a régi, míg a többi azért fakóbb.

Mondjuk nekem nincsenek drága alsóim, bőven lehet, hogy fullba nyomom a prolit és szkippelhető a véleményem.
14 napja

Sziasztok! Boxer alsót keresek jó áron, lehetőleg akciósan, de ne legyen rossz minőségű. Melyik márkát vagy boltot ajánlanátok, ahol érdemes venni? Nem szeretnék horror árakat fizetni.

👍
1
👍
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.