Mindennapi gyöngyszemek Budapesten – Jó árak, tippek, boltok
Ebben a topikban gyűjtjük és osztjuk meg a budapesti és környéki boltok — nagyobb üzletek, kisboltok, piacok — legjobb akcióit és rejtett jófogásait, ahol háztartási cikkekhez (mosópor, tisztítószer, kávé stb.) kedvező árakon lehet hozzájutni.
válasza erre:
12 napja
Köszönöm az infót!
válasza erre:
12 napja
Kettőt láttam eddig:
👍
1
👍
válasza erre:
13 napja
Korall címet tudnál mondani? CBA is egész jó árban ami a MOL mellett van Vácon. Pl. Tészták és az üveges mustár is igen jó áron szokott itt lenni.Budapesten az Ázsia Center mellett lévő The Experience Centert mondják, hogy alsó szinten van egy jó árú bolt. Még nem voltam de a listán van.Köszönöm!
Utoljára módosítva: 13 napja
válasza erre:
13 napja
Vácon vannak úgynevezett "Korall" kisboltok, ahol bizonyos dolgokat olcsóbban árulnak, mint a Lidl-ben.
Most vettem A rizst (Orez, kék zacskós, burmai) 559 HUF per kg áron, illetve Jázmin rizst (Hadászi, zöld zacskós, vietnámi) 759 HUF per kg áron. 
Mindkettő tökéletes minőségű, és ennyiért, úgy, hogy 25m-re van a kisbolt abszolút best deal. Mustár / kechup is kb annyi, mint Lidl-ben, de egyértelműen a rizs miatt igazán csúcs ez a hely.
👍
1
👍
13 napja
Sziasztok!  
Szeretném összegyűjteni azokat a budapesti és környéki boltokat, piacokat, kisebb üzleteket, ahol tényleg jó áron lehet beszerezni a mindennapokhoz szükséges dolgokat – legyen szó mosóporról, kávéról, tisztítószerről vagy bármilyen háztartási termékről.  
A cél, hogy együtt összerakjuk, hol érdemes vásárolni, mikor vannak a legjobb akciók, illetve hogy melyik helyeken kapni olyan termékeket, amiket máshol jóval drágábban adnak.  
Várom a tippeket, tapasztalatokat, konkrét boltcímeket és termékeket! Ki hol talált mostanában igazán jó ajánlatot?
👍
1
👍
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.