2 hónap ingyen Apple TV+

2 hónap ingyen Apple TV+

redeem.apple.com
Szolgáltatás
10
Irány az akció

Köszi Will Smith! Új és bizonyos visszatérő előfizetők használhatják fel, hogy mitől lesz az ember "qualified returning subscriber" azt nem tudom.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#10
Barna
2 éve

Köszi! Most tenyleg mukodott! (Nekem mar volt de lemondtam, vagyis visszatérő vagyok)

válasza erre:
2 éve

Kösz. Kipróbáltam, én ezt az üzenet kapom: "Ez az ajánlat csak új előfizetők számára érhető el." Ettől függetlenül lehet, hogy másnál jó lesz, mert ott van a feltételek között, hogy ki használhatja: "New and qualified returning subscribers only." Úgy tűnik én egyik sem vagyok. ;)

#8
Zso
2 éve

Javítottam a linket, így már elvileg él nálunk is.

2 éve

Upsz, bocs a fals infóért, karácsonykor szerettem vna beváltani....

#6
Zso
válasza erre:
2 éve

Oh, hát ez nem jó. Ausztrál oldalon találtam, az fix. Köszönöm szépen a visszajelzést, akkor lelövöm. Nagyon frankó, hogy csak kód szerzés után közli a userrel. Sajnálom :(

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Próbáltam felhasználni, azt írja: "Ez a kód csak az alábbi áruházban érvényes: Ausztrália vagy Új‑Zéland."

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Oh, köszi! Leszedtem akkor a címből. Ahonnan értesültem ott azt írták, hogy új kell, de nem próbáltam végig, mert nekem nincs ilyen előfizum és ahogy néztem kártya kell hozzá, hogy legyen + pont akkor hasalt el a gmail és nem jött meg egy e-mail sem.

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Most láttam csak, köszi a megosztást, de ehhez nem kell új előfizetés, akinek már volt az is aktiválhatja! (a másikhoz viszont új kell!)

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Köszi, erre gondoltam én is (talán bele is írhattam volna a leírásba), de végül azért osztottam meg ezt, mert ha jól gondolom, akkor az általad linkelt akciót ellőheted az Apple Music szolgáltatásra, míg ezt elhasználod a TV+ -ra. De sose volt Apple szolgáltatásom, úgyhogy nem vagyok benne 100% -ig biztos.

2 éve

Ha már úgyis új előfizetés kell hozzá, akkor inkább ez, ez 3 hónapot ad: 3 hónap ingyen Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade vagy iCloud+ előfizetés

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!