4000 Ft kedvezmény és ingyen szállítás új felhasználóknak

4000 Ft kedvezmény és ingyen szállítás új felhasználóknak

NEW4000
foodora.hu
Szolgáltatás
9
Irány az akció

Új felhasználók élhetnek csak a lehetőséggel. Minimum 5 ezer Ft értékben kell hozzá rendelni.

Termék/promóció leírása
Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

7 hónapja

simán engedte androidon új telepitésként, pedig ahogy irja a korábbi pl netpincéres account kizáró ok lenne, márpedig én fb accounttal regisztráltam, onnan előbugázta a régi lakcimemet gondolom a migrált(?) netpincér sütik alapján, de azt a cimet módositva már nem volt semmi gond velem, mint régi-új felhasználóval...

👍 5
8 hónapja

1 órája rendeltünk, anyám adataival (ezelőtt nem volt még regisztrációja), a telefonomon lévő alkalmazással, amivel már többször rendeltem ezelőtt. Regisztráció előtt az alkalmazásoknál, a foodora appban kitöröltem az adatokat és a gyorsító tárat ürítettem. Alkalmazást nem töröltem. Beregisztráltam az új fiókot, és rögtön felajánlotta a 4000-es kupont. Csak a számlázási cím volt azonos az enyémmel.

Először párom telefonjáról akartuk, ugyanúgy, mint nálam, ott is elfogadta a 4 ezres kupont, csak fizetésnél nem lehetett megadni a kártya adatokat. Valamiért hibás volt nála, mert ahogy felugrott a kitöltési űrlap, eltűnt folyamatosan.

Azért nem anyám telefonjáról csinaltuk, mert nem tudtuk letölteni rá a foodora alkalmazást. Török címről van megoldva a YouTube Prémium, az zavarhat be, mert régió problémája volt.

Utoljára módosítva: 8 hónapja
👍 3
#8
SNDR
8 hónapja

Valószínűleg eltárolják a mobil valamilyen egyedi azonosítóját is amikor app-ból regisztrálsz/rendelsz, mert a telefonomon kijelentkezve az alkalmazásból majd új fiókot regisztrálva barátnőm adataival/telefonszámával nem engedte a kupont pedig neki nem volt még eddig foodora fiókja/rendelése (úgy sem hogy töröltem majd újra telepítettem az app-ot), de az ő telefonjára letöltve az alkalmazást ott már elfogadta a kupont, ebből gondolom, hogy számíthat az is, hogy adott mobilról volt-e már korábban rendelés vagy sem, olyan mobil (vagy android emulator) kellhet, amiről még nem volt korábban rendelve app-ból.

Edit: címnek azt adtam amire már én is rendeltem korábban és így is engedte a kupont, szerintem a címnek nem kell újnak lennie - de ez logikus is hisz munkahelyre is sokan rendelnek ahol ugye egy címre rengeteg különböző ember rendel, vagy házhoz is akár a család több tagja is rendelhet és ettől még lehet, hogy valóbban új felhasználó az illető.

Utoljára módosítva: 8 hónapja
👍 3
válasza erre:
8 hónapja

Nálam működött az otthoni címmel, ahova többször rendeltünk már korábban. Most valóban egy új személyt regisztráltunk, új készülék, e-mail, telefon, bankkártya.

8 hónapja

Szerintem tuti az számít, egy címre volt e már rendelve, hiszen akkor bàrki csinálhatna egy màsikat...

8 hónapja

KFC Köki

1x 2 Qurrito,

1x Classic Egyszemélyes Kosár

1 510 Ft

Újrarendelés

Kiszállítva: szept. 17., vasárnap 09:53


ezt rendeltem ma, es ennyit fizettem erte, uj rendelokent

Utoljára módosítva: 8 hónapja
8 hónapja

megy simán!!!! 100%%%

#3
Zso
válasza erre:
8 hónapja

Discordon írták, hogy működik. Érdekes.

válasza erre:
8 hónapja

Kamu adathalásztnak tűnik, nekem sem sikerült édesanyám mobilján, pedig ő tényleg első felhasználó...

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!