5 ezer Ft kedvezmény 10 ezer Ft felett közel 500 étterembe

5 ezer Ft kedvezmény 10 ezer Ft felett közel 500 étterembe

kupon.metro.hu
Szolgáltatás
18
Irány az akció

Újra METROs gasztrohét, ami keretein belül 5 ezer Ft kedvezményt kaphatunk közel 500 étteremben, ha 10 ezer Ft felett fogyasztunk. Augusztus 6-ig lehet kupont kérni (ha marad), és a augusztus 7-13 között lehet őket felhasználni.

Marjatok rá az érdekesebbekre, mert gyorsan fogynak! (eldobható mailt is megeszi, csak mondom...)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#18
Zso
válasza erre:
egy éve

Bestbuy szempontból csillagos ötös, ez nem kétséges, de nekem már erős. Persze mindenki azt csinál amit jónak érez. Mivel 10 kupon volt csak éttermenként és elvileg 1 kupon = 1 fő, ezért nagyon komoly, hogy elfogadták. Másrészről az egész promó célja, hogy új helyeket próbálj ki, vagy legalábbis, hogy több embert vonzzanak be, ami így megint nem sikerült. Az meg már csak hab a tortán, hogy jelentősen csökkent a többiek lehetősége az adott helyre, ha 40%-t elhoztad (kivéve, ha a promó végén lőtted őket).

Nem vagyok erkölcscsősz, de nem biztatnék senkit hasonló eljárásra a következő promóció során, még akkor sem ha lehet. Becsüljük meg amit kapunk és ne éljünk vissza vele, csak éljünk vele, mert aztán lehet nem lesz lehetőség ennyire sem.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 8
egy éve

Tapasztalatom a mai nap során:
A gasztrokuponból akár többet is fel lehet használni egyes helyeken (nekünk sikerült) így a teljes összeget lefedte a kupon, de ez nagyban függ az éttermi dolgozók, vezetőség rugalmasságától. 20k volt a számla, 4 db kuponnal letudtuk a dolgot és mindenki happy volt :D

😮 5
#16
Dénes
egy éve

Majd hétfőn megosztjátok az első tapasztalatokat :D

👍 1
válasza erre:
egy éve

Igen, ezen én is gondolkodtam. Annyi biztos hogy tavaly semmiféle aktiválásra nem volt szükség és ugyanígy nézett ki a kupon. :) Szerintem az az étterem dolga lesz majd, hogy a metrótól megkapja a jussát :D

👍 2
#14
Zso
válasza erre:
egy éve

Az rejtély, hogy mire gondolhatott azzal a költő. Kinyomtatod, lobogtatod az étteremben és ha 10 ezer Ft felett költöttél, akkor kapsz 5 ezer Ft kedvezményt. Ennyi a sztori. ;)

👍 1
egy éve

Vagy ezt csak az ettermeknek kell?

egy éve

Aktiválni is kell a kuponokat ha jól értem, írják a kupon alján a linket....

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

Nagyon szépen köszönöm!🤗🙏

❤️ 1
#10
Dénes
válasza erre:
egy éve

Köszi szépen :)

❤️ 2
#9
Zso
válasza erre:
egy éve

Semmi sem kell hozzá. Ki kell nyomtatni, elvinni és 10 ezer Ft felett fogyasztani.

egy éve

Ehhez szükség van valami Metro tagságra vagy kártyára? Vagy csak nyomtassam ki amit kaptam e-mailben pdf-et, és akkor el is fogadják?

válasza erre:
egy éve

Köszi, erről nem is tudtam. Mindig tanul valami újat az ember ;)

👍 1

Köszönöm 🙂

❤️ 1
#5
Zso
válasza erre:
egy éve

Én pont azért írtam a végére azt is, hogy eldobható e-mailt is megeszi, hogy akár azzal is próbálkozhattok és akkor nem a saját címetekkel játszotok. Pl. temp-mail.org.

Szerk: Amúgy gipszjakab+metro@gmail.com, gipsz.jakab+nyeremenyjatek@gmail.com is a tiéd (tehát eredeti cím @ előtti része "+bármi" majd a @gmail.com is. Ez azért jó (jobb?!), mert ezekre lehet frankó szűrőt készíteni és jobban átlátható lesz a fiókod.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 4
egy éve

Aki még nem tudná a legtöbb email szolgáltatónál működik a dolog. Ha egy pont karaktert teszel az email címed egyedi részébe, akkor többször is feltudod használni ilyen promóknál,mert újnak érzékeli a rendszer.
PL: gipszjakab@gmail.com és utána használhatod még pl így: g.ipszjakab@gmail.com és így tovább ;)
Remélem segítethettem valakinek ezzel. :) Jó kuponozást.

👍 8
🙏 3
egy éve

Nagy királyság,pont a napokban gondoltam rá,milyen jó lenne egy hétig fél áron enni. 😂👌 Köszi

😄 1
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Szívesen. Most szerencsére időben rátaláltam. Mi is éltünk a legutóbbi lehetőséggel is, nagyon jó kis promóció ez!

Utoljára módosítva: egy éve
👍 6
egy éve

Köszi, tavaly is használtuk, most is kértem egyet.

❤️ 2
👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!