Reklámmentes YouTube (Android)

Reklámmentes YouTube (Android)

INGYENES
revanced.app
Szolgáltatás
21
Irány az akció
Nem igazi akció, de jól jöhet sokaknak az ingyenes reklámmentes YouTube Androidra.

Az alábbi lépések végrehajtásával viszonylag kis rizikófaktorral lehet hackelt YouTubeunk, de ha nem érezzük hozzá magunkban az erőt, vagy frusztrálna, akkor egy másik megoldás, hogy egy XDAForum-os tag (Retrial) által készített APKt telepítünk. Itt találjátok a legfrissebb YouTube -ot. (köszi a tippet egy anonymous ÁMbernek!)

(Vagy @Dani_123 ajánlásával telepítsetek egy Brave böngészőt és használjátok úgy a YouTube-ot!)

Ha a rögös utat választanátok, akkor ezt kell tennetek!

Telepítési lépések:
  1. Revanced Manager letöltése az akció linkjéről
  2. Alkalmazás telepítése
  3. Alkalmazás elindítása 
  4. Patcher fül, Select Application
  5. YouTube -nál a verziószám megtekintése (Suggested: vxx.xx.xx)
  6. APK Mirror oldalról a megfelelő verzió letöltése: apkmirror.com. / ne bundle verziót válasszuk!/ (vagy más biztonságos helyről) . Egyszerűen megoldható, ha a keresés ikonra bökünk, hogy feldobja a böngészőt a mobilunk.
  7. Váltsunk vissza a Revanced Managerre
  8. Patcher, YouTube kiválasztása, Select From storage, Válasszuk ki a letöltött fájlt
  9. Patch, Yes majd várjunk míg végez. Ez eltarthat egy darabig.
  10. Install, majd újra Install gomb (engedjük neki, hogy installáljon ha nem tudna és fussunk neki újra)
  11. Alkalmazás indításánál probléma lehet, Vanced MicroG APKt kell letölteni, majd telepíteni.
Ezek után ha a YouTube appot indítjuk, akkor nem lesznek reklámjaink. Nekem automatikusan nem tud rácuppanni a YouTube-os linkekre, ha böngészőben arra bökünk, akkor a normál YouTube app fog megjelenni sajnos. Egyébként frankó.
Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#21
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Sok esetben van szerencsére alternatív támogatási forma is a YouTubereknél, de igazad van. Teljesen szuper az egészben, hogy a normál, reklámokkal teli YouTube és az a nélküli egyszerre is megfér a mobilon, így a kedvenceit azon keresztül is nézheti aki csak így szeretné őket támogatni.
egy hónapja
A YT-on a reklámokkal fizetsz azért, amikor tartalmat nézel valakitől. Ha van egy kedvenc előadód, streamered, kontent készítőd, etc., akkor TÁMOGATOD azzal, hogy elviseled a tartalma megtekintése közben a reklámokat, melyből Ő IS részesül egy kicsit! Ha mindenki blokkolja a reklámokat miközben az adott tartalomkészítő videóját nézi, akkor JELENTŐS összeget vesz el tőle. Főleg a kisebbeket, szponzor nélkülieket érinti ez igazán. A nagyoknál meg pont az a baj, hogy a szponzor miatt kevésbé mernek őszinte kritikát megfogalmazni az adott termékről, mert ha a szponzorod kritizálod, nyilván hamar elfordul tőled. Ergo a reklámok blokkolásával a kedvencednek ártasz, extraként egy hazugabb világ létezéséhez járulsz hozzá.
#19
Zso
válasza erre:
3 hónapja
...de ennyi erővel miért bizzak meg a revancify által linkelt sourceokban?!
Szerintem ez sem fekete-fehér, ahogy semmi sem ebben a világban. Az a fontos, hogy légy tisztában a veszélyekkel és törekedj arra, hogy a legtöbbet hozd ki a lehetőségekből. Ha meg semmiben sem bízol (azzal sincs baj), akkor elő kell fizetni. ;)
3 hónapja
Nna, ezzel a termuxos command lineos asci grafikás csodas builddel kis kinlodas utan megoldottam (microg uninstall, ujraregisztracio kellett neki, nem volt eleg a rvncd xtnd-rol huzott appok uninstallja, cleanupja). most mar mukodik!
Utoljára módosítva: 3 hónapja
#17
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Arra is bejelez böngészőben az egyik szűrő. Én egy picit félnék tőle, ki tudja mit rak még bele aki fordítja.
3 hónapja
én revancedextended (pontcom)-ot hasznalom, mert annyira nem melyultem el benne, ki milyen custom apk-t rak ossze, ez meg szimpatikus volt, es innen mind a youtube, mind kulon a youtube music player-bol van rvx verziom, flottul mukodnek.
A brave bongeszo meg szamomra amugy is alap evek ota androidon...
Utoljára módosítva: 3 hónapja
3 hónapja
Én a revancify(github.com)-t használom. Elég könnyű a használata, és egy csomó jó funkció van benne(nem csak youtube-ra, akár reddit, tiktok-ra is).
Mondjuk laikusoknak a CLI kicsit idegen lehet, pedig könnyű használni.
- Auto patcher
- Revanced és Extended is benne van, mint source
- APK-t hozzá automatikusan leszedi APKmirror-ról.
Utoljára módosítva: 3 hónapja
👍 2
3 hónapja
Én innen szoktam letölteni, garantáltan a legfrisebb verzió, Download, majd a premium fület kinyitva, a legelső Apk-t telepíteni(lista alján van a microG is, ha nincs telepítve) :
Utoljára módosítva: 3 hónapja
👍 1
#13
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Azt írja a srác, hogy semmi köze sincs se a ReVanced Team-hez, DE valószínűleg nem a szél hordta össze neki a Recognized Contributor rangot, úgyhogy ezt így beteszem a posztba is. Hálás köszönet érte!
#12
Anonymous
válasza erre:
3 hónapja
ez a revancedes-ek hivatalos mega fiókja...
küldhettem volna a hivatalos XDA-s thread linkjét is, de ott kicsit többet kellene kattingatni amíg eljutsz a mega-as linkig...: xdaforums.com

🙏 2
#11
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Ez igaz, de míg egy mega.nz -s letöltésnél nem biztos a forrás (akárki feltehette, akármit tehetett bele), addig egy "hivatalos" Revanced forrásból letöltött manager + egy apk mirroros (megbízható hely) APK használatával tisztában vagy azzal, hogy mennyire megbízható a forrásod, valószínűleg nincs tele loggerrel és egyéb szeméttel. Azért a kettő között ég és föld a különbség, ezért is annyira gáz, hogy nem vettem észre először, hogy valamilyen kamu forrást ajánlottam.
#10
Anonymous
válasza erre:
3 hónapja
... ahogy a patch is vagy a mirror-os apk is..
#9
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Ami viszont lehet fertőzött.
#8
Anonymous
3 hónapja
Egyszerübb a kész, már patchelt apk-t letölteni és telepíteni: mega.nz

Utoljára módosítva: 3 hónapja
#7
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Uh, ezt jól megszívtam, köszönöm, hoy szóltatok! Akkor nem "fejlődött", hanem valami kamu oldalt találtam. Remek. Na akkor átírtam a leírást az általam is már régebben is használtra.

Amúgy nekem ezzel nem megy a YouTube linkek megnyitása, pedig azt disable -re tettem. Inkább nyitja böngészőben ... mondjuk lehet köze van ahhoz, hogy Pixelem van.
3 hónapja
Brave böngésző, és kész. Semmilyen hátránya nincs szerintem. Blokkol mindent, lekapcsolható a kijelző, és megy tovább, lehet kép a képben videózni más alkalmazások mellett, és ha nem néztél meg valamit, de mást akarsz keresni, nyitsz szimplán egy új lapot.
👍 4
válasza erre:
3 hónapja
Ezt megerősítem én is, revanced.app a hivatalos cím
🙏 2
3 hónapja
Az igazi app címe https://revanced.app/
Ez valami koppintása akarna lenni (nekem az ublock origin meg sem nyitja egyébként az oldalt, mert kamu revanced szerinte).

Leírás a telepítéshez: https://www.reddit.com/r/revancedapp/comments/xlcny9/revanced_manager_guide_for_dummies/

Szerk: ez az igazi revanced app gond nélkül megnyitja a YouTube linkeket root nélkül. 
Utoljára módosítva: 3 hónapja
🙏 2
#3
Zso
válasza erre:
4 hónapja
Az Extended verzióban benne van a Sponsor block feature is! 😎
Utoljára módosítva: 3 hónapja
👍 2
4 hónapja
Ezt az új verziót nem ismerem, de pár éve nekem a Sponsorblock integráció volt a reklámmentesség mellett a legnagyobb plusz a Vancednél. 

Aki esetleg nem ismeri, ez egy pc-n is elérhető bővítmény a YouTubehoz, ami jelzi a különféle szponzorációs részeket a videókban és automatikusan átugorja/1 gombnyomással skippelni lehet őket. Nagyon hasznos kis cucc. 
👍 5
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!