A Mars Terraformálása társasjáték

A Mars Terraformálása társasjáték

9 743 Ft 13 590 Ft-28%
Auchan
Család és gyerekek
3
Irány az akció

Nagyszerű áron a népszerű társasjáték. BGG-n összesített 6. stratégia 7. helyét foglalja el.

A Mars Terraformálása igazi, izgalmas stratégiai társasjáték, ahol nagyon fontos küldetést kaptok. A feladatotok a Mars élhetővé tétele. A játék történetének lényege, hogy a Földön híres és befolyásos cégek, a Marson is szeretnék bővíteni piacukat. Emiatt küldenek fel bátor, és rátermett cégvezetőket, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek azért, hogy olyan körülményeket teremtsenek a Marson, amelyek által, az teljesen lakhatóvá válik az emberek számára. Minden játékosnak ugyanaz a célja, győzni mégis az fog, aki a legtöbbet teszi, hogy elérjék céljukat.

A Mars Terraformálása stratégiai társasjátékban a küldetésünk nem kevesebb, mint élhetővé tenni a vörös bolygót, és közben sikeresen működtetni a vállalatunkat. Ezzel a társasjátékkal egy különleges környezetben próbálhatjuk ki magunkat vállalatvezetőként és tesztelhetjük stratégiai érzékünket is.

A Mars Terraformálása, avagy eredeti nevén Terraforming Mars nem véletlenül kapta meg BoardGameGeeken a stratégiai társasjátékok ranglistáján a 6., az összesített toplistán pedig a 9. helyet.

Ez az akció a Társasjátékok remek árakon része
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 éve

Köszi, rendeltem is egyet.

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Szívesen! Nekem is még várnom kellett volna... :D Elképesztően jó ár, egy fabatkát se tettem volna arra, hogy ilyen áron lesz még valamikor.

#1
nyx
2 éve

Köszi, már régóta vártam egy jobb árra. :)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!