AlzaPlus+ előfizetés

AlzaPlus+ előfizetés

Alza
Szolgáltatás
10
Irány az akció

Nekem újdonság volt, NAGYON érdekes konstrukció szerintem. Ingyenes szállítás boxokba, csomagpontokba és boltokba + exkluzív kedvezménykódok. Éves szinten 500 Ft havonta, havi előfizetésben pedig 1500 Ft.

Aki havi egyszer rendel az Alzától annak már megérős (pláne, ha nem fővárosi), mert a 690 Ft -os szállítási díjat megspórolhatja. Kíváncsi vagyok milyen kedvezményeket adnak majd.

Annyi kellemetlenség van benne, hogy ha rendelésre van csak egy termék, akkor csak AlzaBox választható a "személyes átvétel" opcióknál vagy üzlet, de azzal egy vidéki nincs kisegítve, úgyhogy akkor nem tudjuk kihasználni.

Termék/promóció leírása
Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#10
Zso
válasza erre:
7 hónapja

Írj nekik, hogy ez így szopó, de én tudom a megoldást. "Rendelésre" állapotú terméket csomagpontba nem lehet rendelni. Szerintem sem annyira buli, az AlzaPluszosokat felmenthetnék ez alól. Én írtam is nekik, hogy gondolkozzanak el rajta. Lehet ha sokan mondjuk, akkor változtatnak rajta.

válasza erre:
7 hónapja

Közben sikerült, de nagyon dühös vagyok, ugyanis le volt írva, hogy packeta, foxpost, postapont is ingyenes, de azokat ki se tudom választani, alza box, üzlet meg itt nincs...

#8
Zso
válasza erre:
7 hónapja

Nekem ment gond nélkül.

7 hónapja

Én kosárba raktam, megrendeltem,de nem engedi kifizetni... hibaüzenetet dob Màsnak sikerült?

válasza erre:
7 hónapja

Szállítás miatt megéri. Kuponok ha lesznek jó de ha nem akkor se baj.

👍 1
#5
Zso
válasza erre:
7 hónapja

Jó lenne, de szerintem ez lutri lesz. Szerintem az előfizetők számától függően lesz először olyan kupon, amitől a hajad leteszed. Aztán amikor már előfizettek az emberek, akkor néha-néha egy jobb, de alapvetően nem számítok sokra.

De ne legyen igazam. Lehet az első év is erős lesz, lehet anélkül is veszik majd az emberek. Nehéz ezt szerintem most megítélni, de kíváncsian várom a fejleményeket én is! :)

Utoljára módosítva: 7 hónapja
7 hónapja

Jó lenne egy példa, hogy egy "exkluzív" kupon a tagoknak az milyen, hogy valami random 2 peldanyban levo termek 6000 helyett 4990, mikozben ugyanez arukereson meg 5000ft, vagy ennel valami komolyabb offer lesz, es milyen rendszerességgel stb.

👍 2
7 hónapja

Assziszem ez volt a Micimackós LEGO és a Bery Jones magok után a legjobb dealem idén 👌 köszönöm!!

❤️ 1
#2
Zso
válasza erre:
7 hónapja

Valószínűleg nem én ébredtem későn, hanem még nagyon friss a szolgáltatás. Amint lesz időm beregisztrálok, csak tegnap elfelejtettem.

👍 2
7 hónapja

Sziasztok,

Ha valakinek van tapasztalata ezzel a szolgáltatással kérem ossza meg velünk. Pontosabban a leírt kuponokról, amik járhatnak hozzá. Milyen mértékben adnak és milyen gyakran?

Köszi előre is !

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!