Chêne D' Argent Brie sajt, 200 g

Chêne D' Argent Brie sajt, 200 g

Csak üzletben elérhető
599 Ft
Lidl
Élelmiszerek
2
Irány az akció
3 ezer Ft-os kilós áron. Nem rossz!
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Szerintem bármelyik boltra igaz, hogy negyed-félévente dob valami nagyobb akciót, amúgy mindig ugyanazok az árak vannak, csak max. máshogy (kivéve a szezonális cuccok). Nekem mind egy kutya ebből (és sok más egyéb) szempontból (is). 

A Lidlnél a "minden második olcsóbb" akciókat nem bírom, mert szerintem az emberek jelentős része képtelen felfogni és összetenni, hogy az első aranyáron megy a másik meg féláron, akkor éppen drágább mint máshol normál akcióban. Nem hinném, hogy ennyi hülye van, egyszerűen csak baromi jól designolják az újságban, futunk-szaladunk folyamatosan, nem vesszük észre, csak azt hisszük, hogy épp a negyed/féléves remek akcióra akadtunk és kész is a baj (igen, saját tapasztalás, pedig feketeöves akcióvadász vagyok, vagy mi a szösz és mégis). Leírják kerek perec, nem is megtévesztés, de én azért érzek benne szándékosságot - ami persze csak saját vélemény és szubjektív. A legrosszabb az egészben, hogy szerintem abszolút nem lenne szükségük ilyen trükkökre, mert ennek ellenére is az egyik kedvenc  offline boltom.
3 hónapja
na tessék, én meg a heti xxl ajánlatból vettem pár darab ilyet 3035Ft/kg áron...
ráadásul más, mint a normál kiszerelés, határozottan rosszabb, szárazabb, vastagabb és erősebb ízű a penész rajta

újból bebizonyosodott számomra, hogy a lidl xxl ajánlatokkal nagyon vigyázni kell, van amelyik tiszta átverés

❤️ 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!