Drinky üdítőital, 2 l

Drinky üdítőital, 2 l

Csak üzletben elérhető
159 Ft
Penny
Élelmiszerek
5
Irány az akció

Mindenféle ízben akciós.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy éve

Vettem ebből a Colásból két üveggel ma (bár most látom, hogy holnap olcsóbb lett volna): maradjunk annyiban, hogy nem az én ízvilágom :/. Nem azért iszom, mert egészséges kevésbé káros, hanem az íze miatt szoktam néha cukros lötyiket venni, ez túl édesítőszeresnek tűnik - nem néztem az összetevőket, ízre sem jött be. Kipróbáltam, de kétszer: először és utoljára.
Az akciót természetesen köszönjük :)

#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Igen, ezt mondom. Az Ármegosztóra amikor beküldöm a linket, akkor azt olvassa ki automatikusan, aztán azt kell átírni, ha nem igaz ami ott szerepel. Az összes termékükre mindig egy teljes hetet írnak a termék oldalán már hónapok óta, úgyhogy külön figyelnem kell az újságban, hogy mikor "hazudnak". Egyszerűen még mindig nem bírták javítani.

Utoljára módosítva: egy éve
válasza erre:
egy éve

Viszont az irány az akció linkre kattintva a saját weboldalunkon is az van feltüntetve, hogy 11.02-11.08-ig. Ügyesek.

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

ÓÓÓ basszus, bocsánat! A hülye PENNY oldal mindig átver, ugyanis az egész hetet mond. Már szóltam nekik, hogy ez így nem buli, de tesznek rá. Próbálok odafigyelni rá és az újságban figyelni, hogy mettől-meddig van az akció, de olyan össze-vissza tolja az akciókat a PENNY, hogy kiszámíthatatlan. Ezt egy percig se gondoltam volna, hogy 2 napos buli lesz, mert szerintem még sose volt olyan, hogy ne egy egész hétre tolták volna le az árát.

Átírtam az időket, köszi, hogy szóltál!

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

Ez csak szombat - vasárnap akciós. Saját káromon jöttem rá.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!