Fagylakoma cornflakes csirkemell csík, 700 g

Fagylakoma cornflakes csirkemell csík, 700 g

Csak üzletben elérhető
1 199 Ft
Penny
Élelmiszerek
4
Irány az akció
Megint jó áron lesz.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
9 órája
  1. Hullámzó a minőség, szerintem nem tendenciózus. Én is hittem már azt, hogy rosszabb lett, aztán következő vásárlásnál mégis a régi minőséget kaptam.
  2. Tapasztalatom alapján PENNY üzlete válogatja, hogy melyik akció meddig érhető el. Pl. a hozzánk közelibe akció induláskor azért nem lehet kapni dolgokat , mert még csak most indult és nem tették ki, meló után meg azért nem mert már elvitték mind (nem túlzok, soha semmi sincs ami akciós). Tök véletlen egy távolabbiba vásároltunk a múltkor, ott volt minden. Aztán újra oda mentünk és megint volt és azóta be se tettük a közelebbibe a lábunk, véleményünk is megváltozott a PENNY-ről. (Szegedről beszélek, nem hiszem, hogy lenne jelentősége melyik üzletről van szó)
Utoljára módosítva: 9 órája
válasza erre:
9 órája
Most hogy írod, nekem is eszembe jutott, hogy rosszabb lett a minősége, utolsó zacskónál én is belefutottam érdekes darabokba. Pedig ár/értékben nagyon jó (volt?), pont a napokban néztem, hogy 2000 Ft/kg alatt már nem nagyon kapni sehol sem sima vákumcsomagolt csirkemellet.

Utoljára módosítva: 9 órája
9 órája
Múltkor belefutottam egy olyanba, hogy a zacskóban lévő csíkok közül több darab is csak panír volt, de ugyanakkorára formázva, mint amiben csirkemell volt. Spórolnak a jóemberek. Egyébként ezek a csak hétvégi akciók kb. semmire sem jók, mert szombaton már elfogy a teljes bolti készlet, van, hogy már délben sincs egy darab se.
Utoljára módosítva: 9 órája
9 órája
Köszi a megosztást, úgyis ideje betárazni, kár hogy csak hétvégi akció
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!