foodora PRO / 2250Ft 1 évre

foodora PRO / 2250Ft 1 évre

2 240 Ft 16 680 Ft-87%
PRO12
foodora.hu
Szolgáltatás
5
Irány az akció

Ennyiért megéri befizetni, pár rendeléssel vissza is hozza az árát. Előfizetés után egyből lemondható.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

nem

egy éve

szép kártyával fizethető?

válasza erre:
egy éve

Ki van ez találva... Olyan szinten drága már az egyszeri kiszállítás, hogy kb rá van kényszerítve az ember ezekre a sub-okra. Amik persze csak adott rendelési érték felett érvényesítik az "ingyenes" szállítást.

egy éve

Nekem az nem tetszik, hogy amikor ez bejött, sok hely belépett ebbe a csomagba, majd felemelte a szállítást 700ft-al. Így sokkal jobban megszívja az, aki nem előfizető. Mert ugyebár 700ft-ig visszatérítik, de aki nem előfizető, az perkálhat.

Egyébként köszi, ennyit tényleg megér!

egy éve

Pár helyen van 20-25% kedvezmény is:
A foodora pro az előfizetői szolgáltatásunk, amivel még többet spórolhatsz, hiszen országszerte korlátlan számban tudsz a foodora pro programban résztvevő éttermekből és üzletekből ingyenes kiszállítással rendelni 700 Ft-os kiszállítási díj határig, amely felett pedig kedvezményes a kiszállítás.

A foodora pro programban résztvevő éttermekből és üzletekből korlátlan alkalommal tudsz ingyenes kiszállítással rendelni 700 Ft-os kiszállítási díj határig, amely felett pedig kedvezményes a kiszállítás. Az ingyenes kiszállítás további feltétele, hogy éttermi partnereinktől minimum 3900 Ft értékben, üzleti partnereink esetében pedig minimum 5500 Ft értékben rendelj. 

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!