Max olcsóbban (1 éves előfizetés HBO Max előfizetéssel)

Max olcsóbban (1 éves előfizetés HBO Max előfizetéssel)

18 990 Ft 27 900 Ft-32%
hbomax.com
Szolgáltatás
5
Irány az akció
Május 21-től Max lesz az HBO Maxból. Kibővül a kínálat és masszívan megemelkedik majd a havi előfizetési díj. Akinek nincs életre szóló 33% kedvezménye az most tud majd utoljára jó áron lőni Max előfizetést. Hosszú távon is az életre szóló 33% kedvezményt jobb megtartani mint arról most az egy évesre váltani, mert ezentúl az éves előfizetéssel csupán 2 hónap árát spórolhatjuk meg.

Fontos azonban tudni, hogy lesz egy prémium csomag is, ami még ennél is drágább lesz és csak ebben lesznek 4K -s és Dolby Atmos filmek. Éves előfizetést nem tudom hogyan és mennyiért lehet majd uprade-lni, ha lehet egyáltalán.

Az életre szóló kedvezménnyel rendelkezőkre ezek vonatkoznak:
Az induláskor továbbra is a kedvezményes 1590 Ft/hónap díjat fizeted a Max szolgáltatásáért. 2024. július 23-tól vagy az utána esedékes megújítási dátumtól továbbra is érvényben marad az örökre szóló 33%-os kedvezményed, a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjára vonatkoztatva (jelenleg 2790 Ft/hó), amíg az előfizetésed aktív marad, és betartod a promócióra vonatkozó felhasználási feltételeket. Az új kedvezményes díj 1850 Ft/hó-ra változik. A Standard csomag ára magasabb a jelenlegi előfizetésed havi díjánál, mert tartalmazza a szolgáltatásunk tartalmi, funkcióbeli és formai fejlesztését, illetve a kibővített platformunk kialakításának költségeit is.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 hónapja
Közeleg a pillanat, hogy lemondásra kerüljön a Max... Úgy sem nagyon pörög új tartalmakkal.
👍 2
#4
Zso
válasza erre:
2 hónapja
SkyShowTime -nál már mennek a reklámok.
válasza erre:
2 hónapja
Lehet, hogy lesz az még reklámos... Csak egyelőre az itthon nem opció, gondolom nincs hozzá elég hirdető.
#2
Zso
válasza erre:
2 hónapja
Jaja, azért csak játszadoznak ezzel az örök élet + egy nap-os akcióval amennyire csak lehet. Csoda, hogy névváltás után még megmaradt. Vagy nem lett egy reklámos tier, amivé alapból válik a 33%-os kedvezményes régi verzió (mondjuk azonos áron mint azelőtt reklámok nélkül). Azért van a fejemben sok scenario hogyan lehetett volna jobb vagy rosszabb :D.
👍 2
2 hónapja
A prémiumra nem lesz kedvezményes lehetőség, a 4K pedig csak ott érhető el. Full HD-ra van a 33%.

3890 Ft lesz amúgy, és 10 havi áron megy majd az éves.
Utoljára módosítva: 2 hónapja
👍 3
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!