METRO Gasztrokupon (10 ezer Ft felett 5 ezer Ft kedvezmény)

METRO Gasztrokupon (10 ezer Ft felett 5 ezer Ft kedvezmény)

kupon.metro.hu
Szolgáltatás
56
Irány az akció
Ismét indul a kuponozás a Metró gasztróhete jegyében, holnap déltől, azaz 2024.03.04 !
A számláló már javában ketyeg :D
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
tegnapelőtt
Az előbb jutott eszembe és ránéztem a tavalyi levelekre, akkor október 2-án igényeltem őket . Egyébként március eleje-közepe, illetve október eleje szokott lenni a két időpont az akciójukra. 
👍 2
#57
Zso
válasza erre:
tegnapelőtt
Na, akkor nem csak az én fejemben tér vissza a gondolat, hogy mikor már lesz már megint :). Néha rápillantgatok a METRO Facebookjára, hátha ...
👍 1
tegnapelőtt
Elméletileg a következő 1-2 héten belül megint lesz kuponozás, ha tartja magát a Metro az eddigi menetrendhez.
❤️ 2
👍 1
válasza erre:
6 hónapja
Akkor ennek a sztorinak heppiend a vége.
👍 1
Képzeljétek az étteremtől kaptam egy bocsánatkérő levelet és egy 10ezer Forintos kupont! Nem semmi panaszkezelés, nagyon elcsodálkoztam. :O
❤️ 4
👍 1
válasza erre:
6 hónapja
Természetesen megírtam még akkor... automatikus választ kaptam, hogy továbbítják az illetékesnek. Azóta semmi. :/
😢 1
válasza erre:
6 hónapja
A helyedben megirnam a Metronak, az alábbi email címre. 
👍 2
Csalódott vagyok...az egy dolog hogy az eddigi jó éttermek nem voltak benne a mostani promóban (Veszprém és környéke), de a maradék 3-4 lehetőségből kiválasztottam egyet, kikértem a kupont, most hívtam őket hogy rendeljek (csak kiszállítós a hely) és -bocs a szóhasználatért, de - leugattak hogy nekik aztán BIZTOSAN nincs semmiféle megállapodásuk a Metroval, felejtsem el ezt a kupon dolgot. :( Most kezdhetek főzni, lécci sajnáljatok :P
😡 2
válasza erre:
7 hónapja
Pontosan így sütöttem ma el 2 kupont is kollégákkal, szóval a céges ebéd megvolt.Holnap újabb kör másik helyről;)

❤️ 1
#49
sasa
7 hónapja
Ma sikeresen beváltottam, köszi a tippet mindenkinek. Nyomtatott kupont fogadták el, 10e ft-ból 5 visszajárt. Én azt az oldalt nyomtattam ki, amin a kupon szám/betűkódja és a qr kód rajta volt. (elvileg azzal lehet tovább navigálni, ezt nem tudom, nekem nem kellett). 
Ez így egy nagyon jó deal volt, szóval kösz még egyszer.
Utoljára módosítva: 7 hónapja
👍 1
7 hónapja
Nekünk körülbelül 1 éve volt, hogy elmentünk egy hamburgerezőbe, mutattam a kinyomtatott kupont és mondta az ott dolgozó, hogy nem tud erről semmit, de pont jön a főnöke. Meg is érkezett, mondta, hogy fel tudjuk használni, de amúgy semmit se tud erről és elege van, hogy nemrég találkozott (vagy beszélt) a Metros kapcsolattartójával, de egy szóval se említette ezt neki.

Az októberi kuponozásnál is volt egy kis kavarodás, akkor írtam is a Metronak.

A mostani eset:
Elmentünk tegnap egy étterembe, mutattam telefonon a kupont, miközben az ott dolgozó előtt bemásoltam a Metro oldalán a kódot. Írta is, hogy érvényes, de a QR kódot ezután a zöld pipa kitakarta, utána már (ki-be lépés) a piros cucc takarta ki, hogy felhasznált. Rendes volt az ott dolgozó, mondta, hogy nyugodtan együnk, majd küldjem el e-mailbe a kupont.

Tegnap este 11 körül írtam a Metronak emiatt, ma reggel 8-kor már jött is az e-mail, hogy továbbítják az illetékes kollégákhoz. 9-kor, azaz 1 óra múlva meg is küldték a kupont, pdf fájlként.

Ami fura, hogy én 1 automatikus e-mailt se kaptam a Metrotol, párom meg a kupon igénylésénél is kapott, majd rá 1-2 napra egy másik e-mailt is kapott, amiben benne van a kupon. Ezt mind automatikusan, mert nem írt nekik.
7 hónapja
Igazából mindegy is, az a lényeg, hogy nekünk legyen jó. De ameddig ilyen érdekesen van ez megszervezve, addig sokaknak ez nem egy élményt nyújtó lehetőség. Azért az a durva, hogy nem ma kezdték, mégis olyan, mintha tesztelés alatt állna ez a kuponozás. 
👍 1
válasza erre:
7 hónapja
Éttermestől úgy tudom, hogy százezer forintonként egy darab kupont beválthatnak, ha bevásárolnak.
😮 2
7 hónapja
Firpo Burgernél az ajtóra is ki van ragasztva a METRO kuponos promo matricaja. Mikor hívtam őket, akkor se volt rácsodálkozás. Arról nem tudtak tájékoztatást adni, hogy ez nekik miért éri meg és miért? (pl. METRO téríti-e az 5k-t, vagy a szolgáltatók egy magasabb összeg levásárlására lesznek jogosultak a boltban, stb.)
#44
Zso
válasza erre:
7 hónapja
Gyönyörű. Régebben mondták az egyik étteremben, hogy úgy volt velük, hogy x hónappal azelőtt megkereste őket a METRO, akkor kérdezték tőlük, hogy lenne valamilyen kuponos sztori, részt akarnak -e benne venni. Azt válaszolták, hogy érdekelné őket, aztán el is felejtették. Senki se szólt nekik a részletekről, egyszer csak jelentkeztek a júzerek (mi) a kuponjukkal, azt se tudták miről van szó. 2 helyen voltunk anno még az első pár ilyen promó alkalmával és mindenhol ez ment.

Na most ... ha vesszük, hogy milyen durván cserélődnek az emberek mindenhol, lazán el lehet képzelni, hogy aki azt mondta, hogy "jó" az már nincs is a cégnél. Fene gondolná, hogy nem egyeztetnek velük a részletekről előtte.

Persze ez csak egy urban legend, úgy mesélték amikor kupont akartunk beváltani, szóval lehet igaz is meg mese is.

Azért @lurid által tapasztaltak szerencsére ritkák. Legtöbb visszajelzés pozitív volt az éttermektől, mindenhol nyitottan álltak hozzá, azok alapján amit meséltetek. Sőt a múltkori promónál volt azt hiszem olyan is, amikor a METRO visszaadta valakinek az 5 ezer Ft -ot, mert az étterem nem fogadta el a kupont.
Utoljára módosítva: 7 hónapja
válasza erre:
7 hónapja
az komoly... van akkor fejetlenség 
#42
lurid
7 hónapja
Újabb finomság, hétfői sztori, de gondoltam megosztom: hétfő délelőtt felhívtam az Okay Italia Westendet időpontfoglalás miatt, és ők biztosítottak, hogy náluk nincs ilyen kuponozási lehetőség, hiába volt kupon a Metro oldalán. Még aznap, pár óra múlva jött az email, hogy tévesen kerültek fel az oldalra... 😅
7 hónapja
Teszek még egy próbát ezzel a címmel is....

Ma felhívtam az éttermet időpont foglalás miatt, és jeleztem, kupont is bevetnénk a fizetéshez....
Pár perc tanakodás után kedvesen közölték, hogy fogalmuk sincs mi ez a kupon, de menjünk, vigyük kinyomtatva, aztán majd kitalálunk valamit....😀

Szóval egyenlőre jól indul....kíváncsi leszek a folytatásra. 
Utoljára módosítva: 7 hónapja
válasza erre:
7 hónapja
És tugya.
válasza erre:
7 hónapja
Én is ide írtam tavaly októberben, mikor kérdésem volt az akkori Gasztrokuponnal kapcsolatban, és másnap válaszoltak is. Arra visszaírtam, elküldtem amit kértek és 18 perc múlva jött is a válasz tőlük.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!