Pizz'ah Kövön Sütött Pizza, 3 db

Pizz'ah Kövön Sütött Pizza, 3 db

Csak üzletben elérhető
1 299 Ft
Aldi
Élelmiszerek
4
Irány az akció
Elég jó áron kapható.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Emlékeim szerint vékony, de nem az a hajszálvékony. Olyan általános fagysztott pizza vékony. Több fagyasztottat is próbáltam, egyedül a Dr. Eotker kiemelt vastagtésztása volt kifejezetten vastag (alul ropog, felül puha), nekem az is bejött, de az olyan ritka - legalábbis azok között amit próbáltam.
🙏 1
válasza erre:
3 hónapja
Azért érdekelne, hogy milyen jellegű a tészta, mert hát a hazai ízlés ugye nem a vékony, pont jó roppanásút szereti, hanem a megszokott "jóllakjak már 2 szelettel, de a többit is betolom azért" stílusra bukik.
#2
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Mihez képest ugye? Nehéz elvonatkoztatni az ártól, szóval ahhoz képest szerintem abszolút elfogadható, de ne várj tőle frissen sütött pizza szintet (bár ott is hatalmas a szórás).
3 hónapja
Jók egyébként ezek? Milyen a tésztája?
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!