Azért érdekelne, hogy milyen jellegű a tészta, mert hát a hazai ízlés ugye nem a vékony, pont jó roppanásút szereti, hanem a megszokott "jóllakjak már 2 szelettel, de a többit is betolom azért" stílusra bukik.
Mihez képest ugye? Nehéz elvonatkoztatni az ártól, szóval ahhoz képest szerintem abszolút elfogadható, de ne várj tőle frissen sütött pizza szintet (bár ott is hatalmas a szórás).
Az oldalainkra beküldött információk csak tájékoztató jellegűek, melyek tartalmazhatnak téves információkat. Az esetleges hibákért, elírásokért az Ármegosztó nem felel. A hozzászólások tartalmáért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!