Pörkölt sózott pisztácia Jumbo 1000 g

Pörkölt sózott pisztácia Jumbo 1000 g

4 790 Ft 5 990 Ft-20%
GRIZLYNAPOK
Grizly
Élelmiszerek
8
Irány az akció
Brutál finom volt, amikor rendeltünk ilyet. Ennyiért nagyon jó áron van.
Termék/promóció leírása
Ez az akció a 20% kedvezmény mindenre! része

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#10
Zso
válasza erre:
6 hónapja
Ahh, értem már a dolgot. Hát, akkor csak annyit írnék, hogy sajnálom, hogy ezt feltételezed rólam. Bízom benne, hogy idővel megváltozik a rólam kialakított képed! A véleményedet pedig köszönöm!

Max. annyit tennék hozzá, hogy csak és kizárólag a vásárlások után kapok jutalékot a partner oldalak esetében, a kattintásokért sajnos nem.
👍 1
válasza erre:
6 hónapja
Igen, nehéz ügy de ha meghirdet valaki durván sós pisztáciát 4790Ft -ért / kiló (ami egyesek szerint olyan sós, hogy ehetetlen.. a sónak van súlya ) akkor aki olvassa az nagy valószínűséggel csak pisztáciát szeretne rendelni és nem + tömegkiegészítőket stb..  50 ezerért és leoltani mindenkit, hogy mivan tecsak pisztáciát venné de béna vagy akkor jóhogy fizetsz ezres postát pluszban amivel már annyira nem nagy deal a dolog pláne ha kimért pisztáciát is vehet lent az Aldiban és nem kell belőle kilókat venni. Tehát csak valahol jelezni kelleni ha csak ezt rendeled akkor az nem 4790ft... és biztos kevesebben kattintanának feleslegesen. Értem biztos számít a kattintás csak így elég komolytalan lesz az oldal.
#6
Zso
válasza erre:
6 hónapja
Ez adom, tökre igazad van. Ahogy Daninak is. Aki nem csak ezt vesz annak viszont gyorsan összejön. Aki össze tud fogni valakivel, annak még gyorsabban.

De mondjuk, hogy nem jó akció a szállítási díj miatt, oké? Nincs helye itt. Csak tegyük fel!

Nehéz olyan szabályt készíteni, ami után nem saját magad, vagy a közösséget gáncsolod. Vegyünk pár példát: mondjuk ha 3000 Ft helyett 690 Ft -tal olcsóbb valami, akkor azt sem szabad osztani az eMAGról, mert a legolcsóbb szállítási költség 690 Ft. Vagy hát tegyük fel, hogy nincs is easybox a közelben, akkor több mint ezer Ft. De hát az jöhet, mert csak 10 ezer Ftot kell elérni a szállításhoz ... kivéve ha nincs.

Ezt úgy próbálom áthidalni, hogy egy boltból sokszor több dolgot osztok meg, vagy jó eséllyel találsz még az "Ezek is érdekelnek" menüpont alatt más akciókat, aztán majd összejön. Az lehet, hogy teljesen elvárt kérés lenne, hogy mindenhova írjam ki a szállítási költséget, de erre nincs kapacitásom. Ha gondolod készítek egy szerepkört, ami képes lesz rá és besegíthetsz nekem benne, ha van kedved hozzá. Lehet sokan szívesen vennék!
Utoljára módosítva: 6 hónapja
válasza erre:
6 hónapja
A boltból költöttem ennyit, pisztáciát nem is vettem, de köszi az ajánlatot. 
👍 1
6 hónapja
Nem mindenki költ 20ezret pisztáciára, hogy ingyen posta legyen. Ajánlom az Aldi szórólapot csütörtöktől...
válasza erre:
6 hónapja
21 ezerért vásároltam, nem volt rá PK. Miért lenne odaírva, ha nem is minden esetben van. Mindent meg nem lehet az emberek szeme elé írni.
#2
Zso
válasza erre:
6 hónapja
Szerintem ezt senki sem felejti el, online rendeléssel ez együtt jár.

Amúgy nem FELTÉTLENÜL rossz úgy sem. Ha többet rendelsz, akkor akár ingyenes is lehet a szállítás. Haverokkal összefogni, vagy hosszabb távra rendelni és meg van oldva. De ha nem éred el az ingyenes szállítást és 2-3 termék árára oszlik szét, már akkor is jó dealt lehet csinálni. Szerintem, de hát mások vagyunk, vagy épp más termékre gondolunk :).
6 hónapja
Valahogy mindig elfelejtik írni, hogy hozzájön egy minimum 1050Ft-os postaköltség és annyiért nem valami nagy ász a dolog.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!