Tolle trappista sajt, 1 kg

Tolle trappista sajt, 1 kg

Csak üzletben elérhető
1 999 Ft
Penny
Élelmiszerek
6
Irány az akció

Hmmm, 2 ezer Ft-os kilós ár? Jöhet!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy éve

Sajtra fel! :)

😄 1
#5
Zso
válasza erre:
egy éve

Igen, az szerintem is jó. Én rég ettem ilyet, úgy rémlett, hogy jó, de más is mondta azóta, hogy nem akkora buli. Na mind1, hátha lesz aki örül neki.

Ja, amúgy nekem is nagy öröm, hogy végre újra láthatunk ilyen kilós árakat is, mert az ilyen bénább sajtokat én is komázom.

válasza erre:
egy éve

Nekem amúgy az Ammerlander jobban bejött, keményebb volt, amit vettem, Coopban szokott lenni. Ez is jó, de azt jobb vágni is, meg kicsit érettebb íze volt számomra.

Nagyon örülök neki, hogy visszatért a sajt a rendesebb árszintekre, mert nagyon szeressük, bár ezzel együtt a Lidlben egyre ritkábban van 70-es matricával prémium, mert már megveszik a népek.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 2
válasza erre:
egy éve

Hetek óta van ennyiért sajt a Sparban felénk, Trappista, Gouda, Edami körforgásban pultból.

Jó ár, de mostanra szerencsére én már kezdem ezt megszokni.

👍 1
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Volt pedig, csak ilyen Hajdu sajtkorong vagy mi a szösz ... de az nem annyira sajt. Meg talán valami Privát vagy milyen boltokban mintha Ammerlander rémlene. De Tolle nemigen.

egy éve

Az nem semmi, rég láttam trappista sajtot ilyen áron. Jobban belegondolva, semmilyen sajtot nem láttam mostanában ilyen áron.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!