GLAMOUR napok (2024 tavasz)

GLAMOUR napok (2024 tavasz)

glamour.hu
Szolgáltatás
6
Irány az akció
Igazából csak 11.-én kezdődik, de mivel már vagy +3 nulladik nap (leírni is mosolyra fakaszt), ezért lényegében hétfőtől indul. Kuponokat itt nem szabad megosztani semmilyen formában (kivéve a publikusakat!), mert hivatalból törölnöm kell, ha nem szeretném, hogy az elálló részeim letördeljék. Vegyetek újságot, vagy appot és tiétek lesz az összes kupon.

(Vagy legyetek bátorak és próbálkozzatok, mert sokszor nem cserélik őket, máskor meg csak évszám változik, de itt se így - se úgy nem oszthatóak :).)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
4 hónapja
És akkor az utóbbi időben divatba jött kiszállítási anomáliákat még nem is említetted....
Mindezt úgy, hogy reklamálnál esetleg valamit de nincs kinél....
Kár érte, mi szerettünk ott vásárolni.
#5
Zso
4 hónapja
Rossmannban meg szünetel az üzletben átvét, kell sakkozni rendesen, hogy 800 Ft postaköltség vagy a drágább eMAG pl. a jó deal. Attól függ mekkora tételben vásárol az ember, de kinek van ideje órákat pepecselni azzal, hogy kitalálja ezt? 

Ráadásul eMAGnál ultragáz, hogy sok partnernél olcsóbb (hiszen feláraztak), így zsonglőrködni kell, hogy eMAGos, kuponozható ajánlat kerüljön a kosárba. Szégyen ahogy saját magát lövi lábon a sok hülyeséggel. Kizártnak tartom, hogy egy laikus ezen eligazodjon.
#4
Ági
válasza erre:
4 hónapja
Szokás szerint.
Múlt héten bevásároltam pár strand cikket 
( akkor 6 terméket vettem, darabja 1300-1700 között volt /hetekig/, most mind a 6 termék 4290-5290 közt megy jelen pillanatban) 🤣
válasza erre:
4 hónapja
Csak hogy érezzük a törődést, figyelnek mindenre.
#2
Zso
válasza erre:
4 hónapja
eMAGon 50(!!!!!!)% is van!!!! Kár, hogy előtte duplázták az árakat. :/
😄 2
4 hónapja
Láttatok valamerre jó dealeket? A Rossmann nagyon visszavágta a kínálatot...
😮 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!