Küldd el a neved a Holdra (NASA: VIPER)

Küldd el a neved a Holdra (NASA: VIPER)

INGYENES
www3.nasa.gov
Szolgáltatás
1
Irány az akció

Ingyen elküldhetitek a nevetek a Holdra a NASA Viper holdjáróján keresztül, ha bepötyögitek azt, majd megadtok hozzá egy PIN kódot. Nem mondom, hogy az év biznisze, de ingyen van és biztos van aki örül ilyesminek.

Termék/promóció leírása

A VIPER lesz a NASA első robotizált holdjárója. Küldetése a Hold déli sarki térségébe vezet, hogy bejárja az állandóan árnyékban lévő területeket, és megfejtse a Hold vizének rejtélyeit. A VIPER lesz az első rover, amely a vízjég és más erőforrások helyét és koncentrációját méri. Ezeket az erőforrásokat a Holdon, a Marson - és azon túl - történő emberi felfedezések fenntartásához lehet majd felhasználni!

Add meg a neved itt, hogy a VIPER fedélzetén repülhessen. (deepl fordítás)

Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#1
egyket
egy hónapja

Regisztráltam, de tulajdonképpen kaptam egy képet, ami jegy kinézetű. Ettől még sajnos én úgy érzem hogy nem fogják a nevem kinyomtatni/ feltölteni a holdi holdjáróba/ra.

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!